Vybrané metódy na zefektívňovanie distribučných procesov - Gabriš, Miloš
Vysvetlenie pojmov: distribučná politika podniku, distribučný kanál a distribučný systém. Outsourcing v distribučných procesoch. ECR (Efficient consumer response) - spoločná iniciatíva výrobcov a členov dodávateľských reťazcov s cieľom zlepšiť a optimalizovať pohyb výrobkov od výrobcu cez logistické reťazce k spotrebiteľovi. Implementácia ECR systému na strane ponuky a dopytu. Konkurenčná výhoda stratégie ECR.