Vinníci a dôsledky krízy svetového finančného trhu - Hölcz, Róbert
Finančná kríza na svetovom finančnom trhu. Recesia hospodárstva v USA. Poskytovanie hypotekárnych úverov za nízky úrok problémovým klientom. Zraniteľnosť kolobehu poskytovania nekrytých peňazí. Situácia v slovenskej ekonomike.