Vizionári a nasledovníci - Jamnický, Peter
Uskutočňovanie zmien v organizácii lídrami a udržanie stability a status quo manažérmi. Rozdiely medzi manažérstvom a líderstvom. Ciele manažérstva a líderstva. Charakteristika štyroch druhov nasledovníkov existujúcich v pracovnom prostredí.