Prístupy k meraniu a kvantifikácii štruktúrnych zmien v ekonomike - Melišek, František
Pojem štruktúrna zmena. Otázky kvantifikácie a merania štruktúrnych zmien v ekonomike. Vybrané metódy a indikátory kvantifikácie a merania štruktúrnych zmien v ekonomike. Analýza a hodnotenie dlhodobého vývoja a zmien v špecializácii a koncentrácii odvetví v krajinách V4.