Etika v konkurenčním zpravodajství a průmyslová špionáž - Herzán, Lukáš
Vysvetlenie pojmu konkurenčné spravodajstvo. Kľúčové body konkurenčného spravodajstva. Kroky konkurenčného spravodajstva. Etika v konkurenčnom spravodajstve. Priemyselná špionáž.