Klíčem pro výkon zaměstnanců jsou pravidelná hodnocení - Víková, Petra
Systém riadenia výkonnosti uplatňovaný vo farmaceutickej spoločnosti Zentiva. Zavedenie elektronického systému riadenia výkonnosti, ktorého súčasťou je elektronický formulár Pracovného a rozvojového plánu. Tento systém bude v prvej fáza spustený v Česku a na Slovensku, potom v ostatných krajinách skupiny Zentiva. K čomu slúži elektronický formulár.