Obchodné služby ako súčasť outsourcingu - Holubcová, Ivana, 1982-
Charakteristika a definícia obchodných služieb. Viacero definícií pojmu outsourcing. Typy outsourcingu v závislosti od vzdialenosti externej firmy poskytujúcej služby. Miera využívania outsourcingu na Slovensku. Výhody, ktoré sa očakávajú od outsourcingu. Ťažká zmerateľnosť outsourcingu. Vhodnosť krajiny pre outsourcing služieb.