Riadenie a propagácia virálnej súťaže na internete - Hriciga, Andrej
Virálny marketing - šírenie marketingového posolstva samotnými príjemcami posolstva na základe svojej motivácie. Strata kontroly firmy nad vývojom a šírením posolstva. Ako môže byť marketingové posolstvo rozšírené pomocou virálnej súťaže na internete, kde sú náklady súvisiace so šírením posolstva takmer nulové. Riadenie súťaže. Propagácia.