Správne orgány ako základné vnútorné nástroje správy podniku - Okruhlica, František
Analýza teoretických východísk formovania modelov správnych orgánov vo svete a v podmienkach Slovenskej republiky. Možnosti ďalšieho rozvoja mechanizmu vnútornej kontroly zo strany strategického správneho orgánu, s využitím aj jednoúrovňového modelu správneho orgánu, prípadne legislatívneho zakotvenia kombinácie oboch modelov.