Psychológia v prácach nositeľov Nobelových cien za ekonómiu - Bavoľár, Jozef
Prehľad o laureátoch Nobelovej ceny za ekonómiu, ktorí v najväčšej miere využívali poznatky psychológie. Význam psychologických poznatkov v ekonomickom výskume.