Manažment znalostí - moderný fenomén riadenia úspešných podnikov - Hvizdová, Eva, ml
Pojem manažment znalostí. Typológia znalostí a prínosy implementácie manažmentu znalostí v podniku. Manažér znalostí ako významná funkcia v budúcnosti.