Imidž slovenských výrobkov - Kopaničová, Janka, 1979-
Vplyv krajiny pôvodu na imidž produktu. Imidž Slovenska ako krajiny pôvodu. Výsledky výskumu uskutočneného v roku 2007 na 500 mladých ľuďoch. Cieľom výskumu bolo zistiť, ako vnímajú mladí ľudia Slovensko ako producenta výrobkov a aký imidž majú slovenské výrobky.