Využitie activity based costing v procesnom controllimgu - Balogová, Jarmila
Procesný prístup k riadeniu. Opodstatnenosť významu kalkulačnej metódy Activity based costing v podmienkach procesného controllingu v súvislosti s oceňovaním procesov. Popis možného postupu pri prechode z tradičnej kalkulácie na ABC kalkuláciu.