Informačné systémy Vies a Intrastat ako nástroje na odhaľovanie daňových únikov - Ďurinová, Ivona, 1964-
Vymedzenie a význam informačných systémov Vies a Intrastat ako prostriedkov medzinárodnej výmeny informácií pri odhaľovaní danových únikov.