Rozvoj zaměstnanců
Nepodceňovať rozvoj nemanažérskych pracovníkov. Vzdelávanie zamestnancov. Koučing, vzťah medzi koučom a koučovaným. Ako sa vyhnúť polovičatosti pri jazykovej výuke. Podpora učilíšť a stredných odborných škôl - investícia do budúcnosti. E-learning.