Občiansky súdny poriadok s komentárom a s výberom z aktuálnej judikatúry - Horváth, Edmund
Zákon č. 99/1963 Zb. Občiansky súdny poriadok v znení ďalších zákonov ... a zákona č. 643/2007 Z.z. Komentár je zapracovaný v úplnom znení zákona. Výber aktuálnej judikatúry k Občianskemu súdnemu poriadku.