Organizovanie práce a času riaditeľa školy - Pisoňová, Mária
Efektívne hospodárenie s časom, teda časový manažment. Uplatňovanie techník Time-manažmentu v práci riaditeľa školy. Zvýšenie osobnej efektivity práce. Prvky optimálneho sebamanažovania.