<The> measurement and impact of psychic distance: testing a new scale on FDI in Slovakia - Ferenčíková, Soňa, 1960-
Pojem psychického rozmeru v medzinárodnej odbornej literatúre. Literárny prehľad a hypotézy. Pracovná definícia psychického rozmeru. Meranie psychického rozmeru. Aplikácia psychického rozmeru. Metodológia výskumu. Vzorka populácie. Výsledky prieskumu. Diskusia a závery.