Formálny a neformálny trh private equity - Fetisovová, Elena
Vymedzenie rizikového kapitálu. Formálny trh private equity. Neformálny trh private equity a siete obchodných anjelov (business angel network). Základné rozdiely medzi neformálnym a formálnym trhom rizikového kapitálu.