Úrokové změny na hypoteční šachovnici - Machala, Karel
Hypotečný boom v strednej Európe. Recesia v USA. Otrasy na finančných trhoch. Rast poskytnutých úverov aj v Českej republike. Inflácia ako príčina rastu cien. Dopady rýchleho rastu úrokových sadzieb. Sadzby a faktory cien realít.