Registry už neposkytují jen údaje o dlužnících - Kučera, Petr
Úverové registre ako neodmysliteľná súčasť svetového finančného trhu. Nárast objemu informácií, ktoré poskytujú a početnosť využitia. Poskytnutie objemnejšieho množstva informácií prostredníctvom registrov. Overovanie klientov. Scoring a anti-fraud systémy. Zapojenie poradenských firiem do registrov.