Analýza elektronického podnikania na Slovensku a v krajinách Európskej únie - Luliaková, Ivana
Elektronické podnikanie medzi podnikmi - Business to Business. Postupné uplatňovanie elektronického podnikania v oblasti Business to Customer. Výsledky prieskumu Eurostatu z roku 2005 o stave elektronického podnikania v slovenských podnikoch a v krajinách Európskej únie. Zriaďovanie webových stránok podnikov - percento podnikov s webovou stránkou v roku 2005.