Základy účetnictví - Dvořáková, Dana
Klasifikácia dlhodobých aktív (dlhodobé hmotné a nehmotné aktíva, dlhodobé investície). Klasifikácia pasív (vlastné zdroje, cudzie zdroje). Krátkodobé a dlhodobé záväzky. Radenie aktív a pasív v súvahe, formáty súvah.