Prijatie eura a jeho vplyv na nezávislý maloobchod - Ožvoldová, Katarína, 1984-
Podmienky prijatia eura. Vplyv prijatia eura na nezávislých maloobchodníkov. Duálne zobrazovanie cien. Predzásobenie novou menou. Investície do nových technológií. Príklad Slovinska pri prechode na euro.