Growth Models and Monetary Growth Models - Szomolányi, Karol, 1976-
Prehľad modelov rastu. Princípy dynamickej optimalizácie. Modely rastu reálnej ekonomiky. Solow model. Ramseyho model. Model. Riešenie modelu. Stály stav. Príklad.