Manažment a konkurenčná stratégia v malých a stredných podnikoch - Pavlík, Adrián
Podnikové stratégie. Používanie stratégie koncentrácie v malých a stredných podnikoch. Správna marketingová stratégia. Vplyv konkurencie na malé a stredné podniky.