Konzistentnosť cieľov a metód v procese tvorby finančného plánu podniku - Kráľovič, Jozef
Podstata optimálneho modelu anti-dividendovej školy. Signálny model. Kompromisná teória. Ilustračý príklad na zabezpečenie vzájomných väzieb investičných a finančných rozhodnutí vrátane aplikácie nákladov kapitálu v dlhodobom finančnom pláne podniku.