Digitálna gramotnosť - Potisková, Ingrid
Digitálna gramotnosť ako kľúčový predpoklad úspešnej transformácie na informačnú spoločnosť a znalostnú ekonomiku. Prístup a používanie informačných a komunikačných technológií (IKT). Vývoj počtu používateľov počítača a internetu v SR v období rokov 1997-2007. Digitálna priepasť v spoločnosti. Digitálna gramotnosť ako dôležitá požiadavka pri hľadaní nových pracovných príležitostí.