Význam zavádzania vybraných logistických technológií v obchode - Rehák, Róbert, 1984-
Základné pojmy: logistická technológia a obchodná technológia. Logistické metódy. Aplikácia komplexných logistických technológií a zvyšovanie efektívnosti v obchode. Charakteristika a využívanie komplexných logistických technológií: Quick response (QR) a Efficient customer response(ECR).