City marketing - Tobolářová, Kristína
Čo je to city marketing. Kľúčové segmenty, na ktoré sa city marketing orientuje. Produkt mesta a jeho špecifiká. Problémy spojené s aplikáciou city marketingu. Uplatňovanie city marketingu - príklady z praxe.