Multiplikačné efekty vidieckeho turizmu - Vlkovičová, Lenka
Vidiecky turizmus vo všeobecnosti. Dôvody pre uplatnenie vidieckeho turizmu. Doterajšie skúsenosti vo vidieckom turizme na Slovensku. Výhody vidieckeho turizmu. Úloha obce vo vidieckom turizme. Prínosy vidieckeho turizmu. Multiplikačné efekty vidieckeho turizmu.