Vývoj harmonizácie vykazovania derivátov v slovenskom účtovníctve - Markovič, Peter, 1974-
Pozitíva a negatíva harmonizácie. Deriváty v slovenskom účtovníctve. Vybrané problémy, ktoré v rokoch 1997-2007 významne deformovali výsledky podnikov prezentované v individuálnych účtovných závierkach.