Generálny zákon o zavedení meny euro v Slovenskej republike - Cvečková, Mária
Úrokové sadzby, kurzy a indexy. Duálne zobrazovanie. Dohľad nad dodržiavaním pravidiel a povinností pri príprave na prechod a prechode na euro. Spoločné, prechodné a záverečné ustanovenia.