Vybrané navrhované zmeny v zákone o dani z príjmov - Mihál, Pavol
Informácia o zmenách pripravovaných v oblasti tvorby opravných položiek k pohľadávkam a porovnanie možnosti ich tvorby dnes a v budúcnosti, v prípade, že bude návrh novely schválený,