Návrh modelu hodnotenia výsledkov na úrovni nákladového strediska - Moravčíková, Elena, 1967-
Vytvorenie modelu pre kontrolu dosahovania plánovaných ukazovateľov na vnútropodnikovej úrovni. Pri spracovaní boli použité empirické a logické metódy.