Fundraising - neoddeliteľná súčasť marketingovej koncepcie aplikovanej v neziskovej organizácii - Veselá, Ivana
Pojem fundraising v terminológii neziskového sektora. Ciele a typológia fundraisingu. Meranie efektivity fundraisingu. Rozvoj fundraisingových aktivít. Fundraising ako neoddeliteľná súčasť marketingovej koncepcie neziskovej organizácie.