Aktuálne problémy finančnej analýzy podnikov k kontexte harmonizácie účtovníctva v EÚ - Šnircová, Jana, 1971-
Klady, zápory a ciele harmonizácie. Súčasný stav harmonizácie na báze IAS/IFRS v SR. Dopad harmonizácie účtovníctva na informačné zdroje pre finančnú analýzu.