Vplyv zvýšenia životného minima na daň z príjmov FO - Vavrová, Katarína, 1960-
Jedným z hlavných zámerov daňovej reformy v Slovenskej republike bola aplikácia základných princípov zdanenia v daňovom systéme SK, ako sú: spravodlivosť, neutralita, jednoduchosť, účinnosť. Informácia o vplyve zvýšenia životného minima na daň z príjmov FO.