Obtěžujíci vliv hluku - Řiháček, T.
Kvalita pracovného prostredia. Fenomén hluku. Subjektívna reakcia na hluk. Rôzne stupne mrzutosti. Mrzutosť ako funkcia hlukovej expozície. Ďalšie faktory fyzikálnej povahy. Dôležité neakustické premenné. Význam fyzikálneho modelovania mrzutosti.