Uplatnenie moderných vyučovacích metód v tématickom celku Trh a trhový mechanizmus - Gallová, Anna
Využitie progresívnych alebo tzv. aktivizujúcich vyučovacích metód vo vybraných témach tematického celku trh a trhový mechanizmus. Tieto metódy sa označujú aj ako moderné vyučovacie metódy. Ich význam vo výchovno-vzdelávacom procese. Uplatnenie aj klasických vyučovacích metód v podnikovej ekonomike.