Postavenie sociálneho marketingu, vzdelávania a legislatívy pri vyvolávaní sociálnych zmien - Ambrózaiová, Daniela
Vzdelávanie a výchova ako nevyhnutný predpoklad úspešnej implementácie sociálnej zmeny do života. Legislatíva - podporný prostriedok na implementáciu zmien. Sociálny marketing - charakteristika a uplatňovanie. Vývojové tendencie sociálneho marketingu.