Trh a jeho fungovanie - Glatzová, Eva
Príprava učiteľa na vyučovaciu hodinu ako obsahové i metodické východisko pre praktickú časť. V praktickej časti je načrtnutá reálna príprava učiteľa na vyučovanie v písomnej forme. Sprístupnenie učiva žiakom netradičnými vyučovacími metódami tak, aby ich motivovalo k aktívnej a tvorivej činnosti na vyučovaní, aby dokázali problémové otázky riešiť samostatne, a aby rozvíjali svoje ekonomické myslenie.