Komunikačná priepasť - Gažová Adamková, Hana, 1969-
Ak chce byť podnik úspešný na trhu, nevyhnutne potrebuje čo najefektívnejšie využiť potenciál každého, kto pracuje v organizácii. Využívanie aktívnej komunikácie so zamestnancami zo strany manažérov. Vnímanie pracovných úloh. Most cez komunikačnú priepasť.