Bezpečné balenie - Kačeňák, Igor
Možnosti uchovávania potravín v obaloch sú čoraz sofistikovanejšie. Ako ovplyvniť bezpečnosť potravín. Vákuové balenie, balenie v ochrannej atmosfére, aseptické balenie, aktívne balenie, inteligentné systémy balenia, RFID systémy. Vývoj v oblasti balenia.