Metodický rozbor vybraných tém z tematického celku Výroba - Chrienová, Anna
Metodický rozbor tém Výrobok ako výstup výrobnej činnosti podniku a Právna ochrana výrobkov. Poukázanie na možnosti uplatnenia vyučovacích metód, didaktických zásad i vyučovacích prostriedkov pri vyučovaní daných tém, ktoré by viedli k trvalému osvojeniu a zapamätaniu problematiky, k rozvoju samostatného a tvorivého myslenia žiakov, k upevňovaniu schopnosti aplikovať získané vedomosti pri riešení konkrétnych ekonomických úloh. Využitie výpočtovej techniky a internetu a vypracovanie didaktického testu pri hodnotení žiakov.