Kvalita a marketing ako súčasť úspešnej univerzitnej praxe - Lieskovská, Vanda, 1961-
Možnosti implementácie marketingovo-manažérskych zručností v podmienkach univerzitnej praxe. Potreba uplatňovania univerzitného marketingu. Kľúčové faktory rastu konkurenčnej schopnosti a kvalita univerzít. Prvý rebríček kvality vysokých škôl. Model marketingového mixu v univerzitnej praxi. Schéma aplikácie modelu "4P" v marketingu neziskovej organizácie.