Komunikačná politika a promotion mix v slovenskom kúpeľníctve - Moravčíková, Zuzana
Komunikačná stratégia a budovanie značky v cestovnom ruchu. Promotion mix v slovenskom kúpeľníctve. Súčasti marketingového komunikačného programu (promotion mixu) - podpora predaja, public relations, reklama, prezentácia a propagácia.