Plnenie kritéria stability devízového kurzu počas participácie v ERM II. Porovnanie Slovinska a Slovenska - Tučník, Miroslav
Vývoj devízového kurzu slovinského toliara a slovenskej koruny počas participácie v rámci systému ERM II. Náčrt možného odhadu stanovenia konverzného kurzu EUR/SKK.