Odvetvová analýza vodárenstva v SR - Némová, Monika
Transformácia vodárenských spoločností. Vlastnícka štruktúra vo vodárenskom odvetví. Právny rámec pôsobnosti vodárenských spoločností. Regulácia sieťových odvetví - Úrad pre reguláciu sieťových odvetví.