Riadenie a vytváranie marketingového imidžu v neziskových organizáciách - Bačo, Tomáš, 1981-
Niektoré aspekty marketingového manažmentu v neziskových organizáciách, najmä imidž neziskových organizácií so zameraním na jeho riadenie a vytváranie. Práve imidž je v súčasnej dobe chápaný ako strategické aktívum organizácie na vysoko konkurenčnom trhu neziskových organizácií. Imidž sa nespája len so samotnými marketingovými aspektami organizácie, ale v konečnom dôsledku aj s ekonomickými aspektami.